Taxe participare Workshop – Samsung Experience

LocațieTaxă Medici Primari/SpecialiștiTaxă Medici Rezidenți
Workshop Craiova 10-11 Martie350 RON250 RON
Workshop București 17-18 Martie350 RON250 RON
Workshop Iași 31 Martie-1 Aprilie350 RON250 RON
Workshop Târgu Mureș 20 Mai350 RON250 RON
Workshop Constanța 9-10 Iunie350 RON250 RON

TAXELE AFIȘATE CONȚIN TVA

Taxa de participare fizică la workshop include:

  • Participarea la manifestările ştiințifice
  • Acces în zona expoziţională
  • Materialele congresului (ecuson nominal, geantă, broşura congresului)
  • Participarea la Pauzele de cafea, Prânz și Cină
  • Certificatul de participare cu puncte EMC emis de Colegiul Medicilor din România

Dacă doriți să achitați taxa prin transfer bancar, vă rugăm să utilizați datele de mai jos:

Beneficiar: PROEVENTS and CONFERENCE,
CUI: RO17149202
Cont IBAN: RO 60 INGB0001008201148960   (moneda RON)
Banca: ING BUCURESTI
Mențiune: Taxa Samsung Experience + Orașul unde doriți să participati + nume

După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă înregistrați și online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email.
Vă rugăm să trimiteți o copie după dovada plății la adresa: laura.coropcariu@pproevents.com

* Toate taxele bancare vor fi suportate de participanți.
** Taxele plătite nu se mai returnează.

 

GRUPURI
Firmele și agențiile care doresc să înregistreze un grup de minimum 5 persoane la congres sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei Proevents&Conference, pe coordonatele:

Laura-Alexandra COROPCARIU, laura.coropcariu@pproevents.com

Formularul de înregistrare va fi completat de către toți participanții la congres (atât cei cu înscriere individuală, cât și cei susținuți).

ÎNREGISTRARE WORKSHOP SAMSUNG EXPERIENCE

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 24.12.2023, ora 23:59!

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com